Roman Darina Nykl: De avond die haar leven veranderde . . . .

Terug naar de vorige pagina <<

hoofdmenu

DE AVOND DIE HAAR LEVEN VERANDERDE
De eerste roman van Darina Nykl

 
   
Met trots melden wij u dat half mei de eerste exemplaren van De avond die haar leven veranderde, geschreven door Darina Nykl, van de drukpersen rollen.

Elisabeth woont met haar ouders en zusje Louise in de Amsterdamse Rivierenbuurt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Haar beste vriend heet Armand Luversteijn. Tijdens een razzia vlucht Elisabeth. Haar ouders en Louise worden door de Duitsers weggevoerd. Elisabeth duikt onder en overleeft de oorlog. Haar zoektocht naar Louise begint in Polen. De gebeurtenissen daar en later in Parijs, besluiten Elisabeth opnieuw met haar leven te beginnen. Haar nieuwe zoektocht is die naar Armand. Wat ze niet weet is dat Armand op dat moment ook naar haar op zoek is…

De avond die haar leven veranderde is het eerste boek van Darina Nykl. De schrijfster is in 1978 in Rotterdam geboren en opgegroeid in Mijnsheerenland (Zuid-Holland). Vanaf haar twaalfde jaar is haar grootste passie schrijven en heeft zij veel interesse in de Tweede Wereldoorlog.
Momenteel werkt Darina als administratief medewerkster in een ziekenhuis en woont samen in Dordrecht.

Bestellen

Wij kunnen u het circa 74 pagina's tellende De avond die haar leven veranderde aanbieden voor de prijs van € 14,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat De avond die haar leven veranderde van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

De avond die haar leven veranderde, Darina Nykl
ISBN 978-90-484-0617-3
vaste prijs € 14,95
verzendkosten per exemplaar € 2,32 (NL) € 3,22 (EU)

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

omhoog

Terug naar de vorige pagina <<

hoofdmenu

Bezoekersteller